27 Σεπτεμβρίου 2018

Απάντηση στην ΝΟΔΕ Πιερίας της Ν.Δ.: Οι εποχές της λογοκρισίας και των απαγορεύσεων έχουν τελειώσει!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ :ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!
Mε τεράστια έκπληξη,αλλά και με πολύ μεγάλο προβληματισμό, διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πιερίας της Ν.Δ που στην ουσία “μαλώνει”τους βουλευτές Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α επειδή,άκουσον-άκουσον,τόλμησαν να μεταφέρουν στην 16η γιορτή του Αγρότη στην Καρίτσα τα κυβερνητικά μέτρα , τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες και τον σχεδιασμό για την προστασία των αγροτών και του αγροτικού εισοδήματος.
Έκαναν οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α το έγκλημα να αναφέρουν στην γιορτή του αγρότη ότι έχει πράξει η κυβέρνηση για τους αγρότες.

Ενοχλήθηκαν από τα θετικά μέτρα.

Ενοχλήθηκαν γιατί δεν μπόρεσαν να το μετατρέψουν σε κομματικό τους πανηγύρι,όπως έπραξαν πέρυσι.

Ενοχλήθηκαν γιατί δεν είναι στην κυβέρνηση.

Ενοχλήθηκαν τελικά γιατί πήγαμε και ίσως και γιατί υπάρχουμε…

Δεν ξέρω αν έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι στην αντιπολίτευση και θα μείνουν εκεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ,η κυβέρνηση και οι βουλευτές του ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στον Αγρότη.

Στον νομό μας η συνεργασία των τοπικών βουλευτών με τους συνεταιρισμούς και τους αγροτικούς συλλόγους είναι άψογη,χωρίς αστερίσκους και χωρίς να ζητούν από κανένα κομματική ταυτότητα και πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης όπως παλιά.

Ας συνέλθουν εκεί στην ΝΟΔΕ.Οι εποχές των απαγορεύσεων και της λογοκρισίας τελείωσαν και ελπίζουμε ότι δεν τις αναπολούν με τέτοιου είδους ανακοινώσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: