26 Σεπτεμβρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος: Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Τούμπα σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος στο ξεκίνημα και προηγήθηκε στο 25ο λεπτό όταν κερδισε πέναλτι για χέρι του Χαμζά Γιουνές μέσα στην περιοχή, μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέλκας και έκανε το 1-0 για τον δικέφαλο.
Ο Άρης ισορρόπησε και έφτασε στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Λάθος στην άμυνα από τον Χατσερίδη, ο Γιουνές έστρωσε στον Ματέο Γκαρθία και αυτός με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο 60’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κίτσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Άρης πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 71’, με τον Ματέο Γκαρθία να αστοχεί από καλή θέση.
Στο 86’ έμεινε και ο Άρης με δέκα παίκτες καθώς αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Μπρούνο Γκάμα, τίποτα όμως δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Κίτσιου, Χατσερίντι (46' Μάτος), Κρέσπο, Τόσκα, Σάχοβ, Βέρνμπλουμ, Λέο Ζαμπά, Πέλκας, Ελ Καντουρί (46' Μπίσεσβαρ), Καρέλης (76' Πρίγιοβιτς).
ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κούεστα, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Μάβραϊ, Μενέντεθ (65' Μπάσα), Σιώπης, Ματίγια (81' Ντιγκινί), Κολάσο, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές (46' Ναζλίδης).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Αήττητος Σπάτων και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το ίδιο σκορ (1-1). Ισοπαλία , χωρίς όμως γκολ, είχαμε και στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ, ενώ στο άλλο ματς του 7ου ομίλου η Κέρκυρα νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: