25 Σεπτεμβρίου 2018

Ασημένιος βαλκανιονίκης ο Λευτέρης Χαριτίδης του Αρχελαόυ Κατερίνης

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U15 & CADETS που διεξήχθη στις 07-09/09/2018 στο Σαράγιεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης η ελληνική αποστολή συμμετείχε με 20 αθλητές/τριες.
Απο τον σύλλογο του Αρχελάου Κατερίνης συμμετείχαν τρεις αθλητές. Στην κατηγορία των U15 συμμετείχαν οι παρακάτω:
68 κιλά Χαριτίδης Ελευθέριος
75 κιλά Αναστασιάδης Θεοχάρης
Στην κατηγορία των CADETS συμμετείχε ο περσινός Βαλκανιονίκης Πέτκος Ιωάννης στα 60kg.
Ο Χαριτίδης Ελευθέριος έφτασε και αγωνίστηκε στον τελικό με τον Τούρκο πρωταθλητή σ’ έναν πολύ δύσκολο αγώνα και κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και σε αυτούς που κατέκτησαν κάποιο μετάλλιο και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν! 
Ο προπονητής του Αρχελάου Σάββας Τσεντίδης:
«Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά για να φέρουμε κάθε χρονιά επιτυχίες από επίσημους διεθνείς αγώνες. Όλη η ελληνική αποστολή ήταν οργανωμένη με πάρα πολύ καλή συνεργασία προπονητών και αθλητών.   Παρόλο που οι αθλητές μας αγωνίστηκαν μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και δεν ήταν αρκετά προπονημένοι, κατάφεραν και έδειξαν πραγματικά το επίπεδο του Αρχελάου, είτε με τις νίκες τους, είτε και πιο σημαντικό με τις ήττες τους, δείχνοντας το σεβασμό και το αθλητικό ιδεώδες κάτι που είναι για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία του Αρχελάου! Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία της πόλης μας κ.Πίτσια, που βρίσκεται πάντα δίπλα στις προσπάθειες της ομάδας μας και στηρίζει τους αθλητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: