25 Σεπτεμβρίου 2018

Εγγραφές στα τμήματα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρoπόλεως Κίτρους «Ο Άγιος Φώτιος»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος».
Το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, κτισμένο σε κεντρικό σημείο της Κατερίνης,  είναι ένα πολυδύναμο κέντρο που έχει σχέση με ποικίλες δραστηριότητες που αναφέρονται στους οραματισμούς, στις απαιτήσεις και στις ανάγκες που έχει ένας έφηβος, ένας νέος άνθρωπος, ένας ενήλικας.
Συγκεκριμένα για τη χρονιά 2018-2019 θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα:
- Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών για ενήλικες, κάθε Κυριακή και ώρα 7.30 μ.μ. Κάποιες Κυριακές αντί μαθήματος θα προβάλλονται κινηματογραφικές ταινίες για το ευρύτερο κοινό.
- Μαθήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας κάθε Σάββατο: 5 μμ.
- Χορωδία, κάθε Σάββατο κατά τις ώρες 6μ.μ. - 8 μ.μ
- Παραδοσιακοί χοροί για ενήλικες, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ώρα 9 μ.μ.
Η επίσημη έναρξη όλων των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.
Με αφορμή την έναρξη των φετινών δραστηριοτήτων του Πνευματικού Κέντρου «Ο Άγιος Φώτιος» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η τοπική μας Εκκλησία με την λειτουργία του Πνευματικού της Κέντρου και μέσω των προγραμμάτων πολλαπλών δραστηριοτήτων και υγιούς απασχόλησης που πραγματοποιεί αντιστέκεται στις προκλήσεις των καιρών και διδάσκει πολιτισμό». 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνούν με τη γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στο τηλέφωνο 23510 29848 από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις εργάσιμες ώρες,  καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@imkitrous.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: