16 Σεπτεμβρίου 2018

Super League: Νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο

Μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν επίσης το 3 στα 3 στη φετινή Super League, με τους ερυθρόλευκους να παραμένουν στην κορυφή μαζί με την Ένωση.
Με γκολ του Νάτχο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος για τρίτο σερί ματς ήταν πολύ ανταγωνιστικός όμως ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Καμαρά στο 18’, ο Τόνσο στο 67’ ισοφάρισε για τους Αρκάδες, για να έρθει η… χρυσή αλλαγή του Μαρτίνς, ο Μπίμπρας Νάτχο, να χαρίσει τη νίκη στους ερυθρόλευκους στο 92’.
Νωρίτερα στο AEL FC Arena ο Παναθηναϊκός υπέταξε και τη Λάρισα με 3-1, έκανε το 3/3 και έφτασε τους 3 βαθμούς, καθώς ξεκίνησε με -6. Δύο γκολ πέτυχε ο Ματίας Γιόχανσον (28’, 62’), ο Αντονι με πέναλτι στο 65’ μείωσε προσωρινά σε 1-2 και ο Χατζηγιοβάνης με πέναλτι στο 89’ σφράγισε τη νίκη του τριφυλλιού.
Στα Πηγάδια, Ξάνθη και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1, ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 της Λαμίας με γκολ του Κουλούρη και έφτασε τους 7 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ                                                1-3
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα                0-2
ΑΕΚ - Πανιώνιος                                            4-0
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου
Ξάνθη - Παναιτωλικός                                    1-1
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός                                     1-3
Ατρόμητος - Λαμία                                         1-0
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης                   2-1
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου
19:00 Άρης - Λεβαδειακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: