17 Σεπτεμβρίου 2018

Super League: Τρία στα τρία και ο Άρης

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 3η αγωνιστική της Superleague, ο Άρης νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρέμεινε στην κορυφή μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 22’ όταν ο Ματέο Γκαρθία κέρδισε πέναλτι από τον Τσαμπούρη και ο Χαμζά Γιουνές έκανε το 1-0. Ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι στο 42’ σε σέντρα-σουτ του Νανγκί και στο 57’ ο Άρης έκανε το 2-0. Ο Άλεξ Μενέντεθ εκτέλεσε φάουλ με το αριστερό, ο Επασί άγγιξε τη μπάλα και την έστειλε στο αριστερό του δοκάρι, αλλά ο Ματέο Γκαρθία πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε προ κενής εστίας.

Στο 66’ ο Μαρκόφσκι κέρδισε πέναλτι από τον Δεληζήση, όμως ο Κουέστα απέκρουσε την εκτέλεση του επιθετικού του Λεβαδειακού. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Άρης είχε δοκάρι με κεφαλιά του Χαμζά Γιουνές.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης Μενέντεθ, Μπάσα, Ματίγια (74’ Σιώπης), Μπρούνο Γκάμα (68’ Κολάσο), Ματέο Γκαρθία, Ντιγκινί (84’ Παυλίδης), Γιουνές.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο, Ντιόγκο (53’ Χατζηλάμπρου), Μητρόπουλος (85’ Μητρόπουλος), Όμο, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Νανγκί (77’ Μανγκά), Μαρκόβσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: