13 Οκτωβρίου 2018

Τρεις νεκροί σε δύο τροχαία σε Δράμα και Λαμία

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 6:45 το πρωί στο 12ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Δράμας - Καβάλας, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από την πρόσκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ο 30χρονος οδηγός του οχήματος και η 19χρονη συνοδηγός. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, λίγο πριν τη Λαμία.
Κάτω από ανεξήγητες συνθήκες ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην εθνική οδό στο 207ο χιλιόμετρο, λίγο πριν τη διασταύρωση της Ανθήλης στην ΠΑΘΕ Αθηνών-Λαμίας έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα, ενώ τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση (προς Λαμία).
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε μέσα στις λαμαρίνες και ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο οδηγός και ο συνεπιβάτης από το του πρώτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: