31 Οκτωβρίου 2018

Μία νίκη και μία ήττα για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας


Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της Ε.Π.Σ. Πιερίας απέναντι στις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.
Οι Νέοι του Παναγιώτη Αμανατίδη νίκησαν με 4-1, με τον Ανέστη Ασλανίδη του Άρη Κοκκινοπλιτών να πετυχαίνει δύο γκολ (22’, 27’). Οι Ημαθιώτες μείωσαν σε 2-1 στο 34’ με τον Μουτουσίδη, με τους Πιεριείς να πετυχαίνει δύο ακόμη γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Το 3-1 έκανε στο 64’ ο Νίκος Καραμήτρος του Δία Δίου, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90’ ο Πέτρος Αλχαζίδης του Καλλιθεακού.
Η σύνθεση της ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Πιερίας (Παναγιώτης Αμανατίδης): Καραλιόλιος, Σαββίδης, Μακρίδης, Χεριανίδης, Ρίζος, Ζαγκελίδης, Κατσιούλης, Καρανικόλας, Καραμήτρος, Καρανάτσιος, Ασλανίδης.

Στην αποστολή και οι: Δημάσης, Σκαμπαρδώνης, Νομικός, Κουρτίδης, Καμπερίδης, Αδαμόπουλος, Αλχαζίδης.
Νωρίτερα στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου, οι Παίδες του Παναγιώτη Κυπαρίσση, αν και προηγήθηκαν στο σκορ, δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 2-1. Το γκολ για τους Πιεριείς πέτυχε στο 20’ ο Θανάσης Τσινίκος της Ακαδημίας Κατερίνης 2006. Οι Παίδες της Ημαθίας ανέτρεψαν το σκορ με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο με πέναλτι του Μπεκιαρίδη στο 55’ και το δεύτερο με τον Τεμιρτζόγλου λίγο πριν το τέλος.
Η σύνθεση της ομάδας Παίδων της Ε.Π.Σ. Πιερίας (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Μαρδάνης, Βαλσαμίδης, Παραδείσης, Γκιώνης, Δράντζιος, Ανανιάδης, Βαμβακάκης, Τσανούσας, Παπακώστας, Τσινίκος, Χαραλαμπίδης.
Στην αποστολή και οι: Μπούκλας, Πατσιοδήμος, Καρύδης, Μαυρόπουλος, Νταμπώσης Λιόλιος, Ανυφαντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: