Το περιστατικό έγινε όταν ομάδα 10 αλλοδαπών πιθανότατα Αλβανών, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ίδιος ο νοσηλευτής στον εκπρόσωπο του σωματείου των εργαζομένων κ. Λάζαρο Λαζούλα μετέφεραν στα επείγοντα ένα συμπατριώτη τους.
Ο ομοεθνής τους εισήχθη στο χειρουργικό τμήμα με την ομάδα των αλλοδαπών να μένει έξω από την αίθουσα νοσηλείας. Ο νοσηλευτής τους ζήτησε να βγουν έξω για να διευκολύνουν το έργο του προσωπικού και στράφηκε προς ένα άλλο περιστατικό που βρισκόταν εκείνη την ώρα πάνω σε φορείο.
Η πράξη του φαίνεται πως εξόργισε έναν από την ομάδα, ο οποίος τον χτύπησε πισώπλατα με μπουνιά στον αυχένα. Ο νοσηλευτής αισθάνθηκε ζαλάδα, εισήχθη στη χειρουργική κλινική όπου πήρε τελικά εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό, όμως ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται.
thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου