9 Οκτωβρίου 2018

EN ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Ανακατεύεται η τράπουλα στα δημαρχιακά κυρίως από τη στάση του ΚΙΝΑΛ. Διατεθειμένη να δώσει το χρίσμα η Ν.Ε. και πρώτος εθελοντής ο Θόδωρος Παυλίδης.

*
Στο ψηφοδέλτιο για τις εθνικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ Μίχου, Τσακιρίδης, Χιονίδης και οψόμεθα. Ζυμώσεις για την κάθοδο του Τσακιρίδη στον δήμο Κατερίνης επικεφαλής ψηφοδελτίου και με γενικότερη αποδοχή. Δεν φαίνεται να καρποφορούν.
*
Κάτι άκουσα για τον Γιάννη Παρτσαλίδη για τις εθνικες εκλογές με το ΚΙΝΑΛ και το επιβεβαιώνουν πολλού υποστηρικτές του. Ενδιαφέρουσες ζυμώσεις και ανακατατάξεις.
*
Παγωμένη η πολιτική ηγεσία του ΚΙΝΑΛ για το θέμα στήριξης δημάρχων σε όλη την επικράτεια. Αναμένονται εγκύκλιοι.
*
Παγωμένη και η ηγετική ομάδα της ΝΔ καθότι πανελλαδικά εμφανίζονται απρόβλεπτες καταστάσεις.
*
Είδατε το νέο σήμα της ΝΔ; Τι είναι τούτο; Εκεί που περίμενα να δω λίγο πορτοκαλί, λίγο ροζ μπας και τσιμπήσει κανένας, μια απ’ τα ίδια. Έλλειψη έμπνευσης. Ας βάζατε τουλάχιστον καμιά φωτογραφία του Κυριάκου, έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων.
*
Βροχή πέφτουν οι δημοσκοπήσεις και δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ από 7 έως 10 μονάδες, ανάλογα από το πόσο πειραγμένα είναι. Αυτοδυναμία πάντως δεν φαίνεται να προκύπτει. Φώφη πάρε τ’ όπλο σου.
*
Εντάξει, τέλος τα capital controls. Και μ’ αυτό τι; Μήπως έμεινε τίποτε να πάρουμε;
*
Δεν μειώνονται οι συντάξεις. Καλώς. Ας αφήσουν και κάτι να κάνει ο Κυριάκος, όλα η αριστερά θα τα κάνει; Έρχονται όπου να’ ναι οι νοικοκυραίοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: