4 Οκτωβρίου 2018

Europa League: «Λύγισε» στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός, ήττα 3-1 από τη Μίλαν

Για 70 λεπτά ο Ολυμπιακός κρατούσε τη νίκη στα… πόδια του, όμως με τρία γκολ σε ένα δεκάλεπτο η Μίλαν επικράτησε με 3-1 σε αγώνα για την 2η αγωνιστική των ομιλων του Europa League.
Έτσι, μετά και τη νίκη της Μπέτις με 3-0 επί τους Ντουντελάνζ, οι ερυθρόλευκοι έπεσαν στην τρίτη θέση του 6ου ομίλου με έναν βαθμό, ενώ ακολουθούν δύο παιχνίδια με την ομάδα από το Λουξεμβούργο.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 14ο λεπτό.  Εξαιρετική σέντρα του Κούτρη από αριστερά, ο Γκερέρο πετάχτηκε ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς της Μίλαν και με άψογη κεφαλιά νίκησε τον Ρέινα για το 0-1.
Οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα, αλλά κατέρρευσαν μέσα σε 10 λεπτά. Στο 70’ μετά από σέντρα του Ροντρίγκες, ο Κουτρόνε με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 76’ ο Ιγκουαΐν έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, «άδειασε» τον Σισέ και με ωραίο αριστερό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους ροσονέρι.
Τρία λεπτά μετά, ο Τσαλχάνογλου βρήκε τον Κουτρόνε και αυτός από κοντά έκανε το 3-1. Στις καθυστερήσεις ο Τούρκος είχε σουτ στο δοκάρι και έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μπίλια, Μποναβεντούρα (54' Κουτρόνε), Καστιγιέχο (54' Τσαλχάνογλου), Σούσο (80' Μπορίνι), Ιγκουαΐν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (78' Μεριά), Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83' Φορτούνης), Γκερέρο, Φετφατζίδης, Ναουέλ (72' Ποντένσε). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: