19 Νοεμβρίου 2018

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018: H "ΟΛΥΜΠΙΑ ΩΔΗ" τραγούδησε Γιάννη Σπανό

Μία εξαιρετική συναυλία - αφιερωμένη στον Γιάννη Σπανό, τον μεγάλο αυτό Έλληνα συνθέτη, τον εμπνευσμένο δημιουργό με την σπουδαία προσφορά στην ελληνική μουσική πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», η «Ολύμπια Ωδή», μία χορωδία εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φίλων της μουσικής.

Το κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, υποδέχτηκε με το θερμό του χειροκρότημα όλους τους συντελεστές, που έφεραν στις αποσκευές τους ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του καλού ελληνικού τραγουδιού και σιγοτραγούδησε μαζί τους τραγούδια - σταθμούς της πολύχρονης διαδρομής του Γιάννη Σπανού.

Χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Θεόδωρος Παυλίδης: «Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) επιτρέψτε μου να απευθύνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, για την συμμετοχή σας με αυτή την αξιόλογη μουσική παράσταση στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ. Απευθύνω ανοικτή πρόσκληση σε όλους να παρακολουθήσετε και τις επόμενες εκδηλώσεις μας, με επίκεντρο τη Βραδιά Τιμής, που διοργανώνουμε την 1η Δεκεμβρίου» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο αντιπρόεδρος Αναστάσιος Παπαζήσης, μέλη του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.

Νωρίτερα έγινε αναφορά στην ταυτότητα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «ΟΛΥΜΠΙΑ ΩΔΗ, καθώς και στους σημαντικότερους σταθμούς της καλλιτεχνικής διαδρομής του Γιάννη Σπανού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μπουζούκι: Αντώνης Πίτλιακας
Κιθάρα: Λουκάς Στεργιούλας
Πιάνο: Ερωτόκριτος Καρύδης
Κλαρινέτο – Σαξόφωνο: Ιβάν Ναβροζίδης
Βιολί: Διονύσης Κουτουζίδης
Ντραμς: Βασιλική Τζιμαπίτη Ευθυμιάδου
Τραγούδι: Δήμητρα Αντωνακούδη
Ενορχήστρωση: Μπάμπης Ναβροζίδης
Μουσική Επιμέλεια – Διεύθυνση: Έφη Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: