9 Νοεμβρίου 2018

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018: Θερμό χειροκρότημα στους συντελεστές της διασκεδαστικής κωμωδίας «ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ»

Μια κωμωδία από τον αξεπέραστό μας συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά για το παιχνίδι του χρήματος έναντι κάθε ιδεολογίας, παρακολούθησαν οι φίλοι των  «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης από το  ΘΕΑΤΡΟ «Μώ».
Ο λόγος για την αγαπημένη κωμωδία της νεοελληνικής δραματουργίας «ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ», η οποία λατρεύτηκε στην κινηματογραφική της εκδοχή ως μια από τις πιο διασκεδαστικές. Το καυστικό κοινωνικοπολιτικό σχόλιο, «ντυμένο» με τον πιο εύθυμο και εύσχημο τρόπο, η εκφραστικότητα και το ταλέντο των συντελεστών κέρδισαν το κοινό που γέλασε με την ψυχή του, χειροκρότησε και…συμμετείχε στην παράσταση.
Όπως τόνισε σε σύντομο χαιρετισμό της, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ» Μαρία Σωτηριάδου: «Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) επιτρέψτε μου να απευθύνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του Θεάτρου «Μώ», που καταθέτουν ψυχή και προσφέρουν στον πολιτισμό του τόπου. Και φέτος στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ», όπως διαπιστώνετε δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο Θέατρο φιλοξενώντας θεατρικές σκηνές της πόλης μας».
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Χατζηιωαννίδης
Έπαιξαν:
Κώστας Μυστακίδης.......Βασίλης
Τάσος Αετόπουλος.........Μάνος
Καλλιόπη Γιαμούζη.........Αντιγόνη
Τίνα Ιωαννίδου................Ντίνα
Σταύρος Μόσχης............Φανφάρας
Ζωή Καραγεωργίου.........κα Φαρλάκου
Αλέξης Δαλαμήτρας........Θόδωρος/ Αντουάν
Ειρήνη Παπαδοπούλου....Ιουλία
Βαρβάρα Δαβιτίδου..........Στέλλα/γραμματέας
Ιωάννης Γαλάνης..............Περικλής
Χρυσάνθη Ξανθοπούλου....κυρία α΄
Σοφία Κετσετζή...................κυρία β΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: