25 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία στέφθηκε ο χορός του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Τον πρώτο ετήσιο χορό του πραγματοποίησε το 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης το Σάββατο 24 Νοεμβρίου  2018. Τον χορό διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η μαθητική κοινότητα  του σχολείου με την υποστήριξη της διεύθυνσης και των καθηγητών, στην αίθουσα δεξιώσεων Grande Sala.
Μαθητές, γονείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν από  νωρίς και πραγματικά με πολύ καλή διάθεση και κέφι απόλαυσαν το πρόγραμμα  που επεξεργάστηκε το Δ.Σ του συλλόγου. Την εκδήλωση άνοιξε απευθύνοντας χαιρετισμό  η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η κα Μαριάννα Γιαννακίδου και η Διευθύντρια κα Ελένη Σαμαρά. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης και ο κ. Ιωάννης Καζταρίδης Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.
Η τελετή συνεχίστηκε με βραβεύσεις μαθητών για τις επιδόσεις τους και τις διακρίσεις σε διαγωνισμούς και αγώνες κατά τη σχολική χρονιά 2017-18.  Ακολούθησαν χορευτικά και μουσικά δρώμενα από τους μαθητές οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά για την παρουσίασή τους. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ποντιακή μουσική, έντεχνα τραγούδια, που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν η κα Εφη Καπετανάκου με τον κ. Γιώργο Καρυωτάκη και στα οποία συμμετείχαν και μαθητές του σχολείου και στη συνέχεια διασκέδασαν με σύγχρονη μουσική.  
Τον ετήσιο χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Δημάρχου και πρόεδρος της σχολικής  επιτροπής Β/θμιας  εκπαίδευσης Κατερίνης  κ. Χρυσόστομος Κυραιλϊδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Πόπη Τζουμέρκα- Μπατάλα, ο κ. Θεόδωρος Παυλίδης πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, ο  κ. Νίκος Μακρίδης δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Ιωάννης Καζταρίδης Διευθυντής Β/θμιας εκπαίδευσης Πιερίας και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και φίλοι.
Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση αυτής της επιτυχημένης  εκδήλωσης και κυρίως τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς και τους λοιπούς προσκεκλημένους, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί μας τις μοναδικές αυτές στιγμές.
ΔΗΜΟΣΙΑ ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας (γονείς και επιχειρηματίες), που απλόχερα πρόσφεραν τα δώρα για την λαχειοφόρο μας.
Η Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του Συλλόγου που είναι πάντα αρωγοί και συνεργάτες στο έργο μας,  τον Σύλλογο Διδασκόντων για την συμμετοχή τους και την υποστήριξή τους και τους γονείς των παιδιών.
Αυτός ήταν ο πρώτος  χορός που διοργανώθηκε για το σχολείο, το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ευελπιστούμε στο μέλλον να γίνει θεσμός για τη σχολική μας κοινότητα.
Η Δ/νση του 5ου Γυμνάσιου Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: