29 Νοεμβρίου 2018

Ο έλεγχος των «ξενιτεμένων» του Πιερικού Αρχελάου


Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχελάου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.
Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε ένα αμυντικό ριμπάουντ σε 6’ 00” συμμετοχής στην νίκη της ΑΕΚ επί του Ήφαιστου Λήμνου με 83-69 σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Basket League.
Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Αχιλλέας Γραβάνης σημείωσε τρεις πόντους με 1/4 βολές, 1/6 δίποντα, τρία αμυντικά και ισάριθμα επιθετικά ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο λάθη και δύο φάουλ σε 18' 11" συμμετοχής στην ήττα του Κόροιβου Αμαλιάδας με 102-70 από τον Ιωνικό Νίκαιας, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική.
Συμμετοχή είχε ο Αναστάσης Πρισκομάτης στην εκτός έδρας ήττα του Παπάγου από τον Γλαύκο με 67-63 σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής.
Είκοσι τρεις πόντους με τρία τρίποντα σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στη ήττα του Ερμή Λαγκαδά με 78-75 από τους Ίκαρους Σερρών στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στην ήττα του Μακεδονικού από τον Φίλιππο Βέροιας με 79-64 ο Θάνος Κοντσές πέτυχε δώδεκα πόντους.
Έξι πόντους πέτυχε ο Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί της Μεγαρίδας με 97-89, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Τέλος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η ΜΕΝΤ ηττήθηκε από την Ασπίδα Ξάνθης με 101-94 με τον Χάρη Χατζηλάμπρου να έχει συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: