30 Νοεμβρίου 2018

Στην Πιερία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου

Την Πιερία επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Κώστα Κιτιξή και τους Χρήστο Τζιουβάρα, Μανώλη Κοσμαδάκη, Κανδυλάρη Σπύρο και Θεόδωρο Παυλίδη.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Πιερίας, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, το Δημαρχείο Κατερίνης, το Κτήμα Χρυσοστόμου, ενώ η επίσκεψη στην ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Πύδνας Κολινδρού.
Μέσα σε κλίμα ενότητας και καλής συνεργασίας ανταλλάχθηκαν απόψεις, προτάσεις και ιδέες για τις προοπτικές και το μέλλον της Πιερίας και των κατοίκων της.
Είναι σημαντικό να ακούμε τη φωνή των τοπικών κοινωνιών και των ανθρώπων που τις εκπροσωπούν για να μπορούμε να σχεδιάζουμε μαζί τις αναπτυξιακές παρεμβάσεις μας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια των επισκέψεων συζητήθηκαν και τα ιδιαίτερα αναπτυξιακά θέματα των τομέων και κλάδων της οικονομίας, αφού ο πρώην υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Κοσμαδάκης είναι βαθύς γνώστης  της περιοχής και έχει κάνει αρκετές καινοτόμες προτάσεις για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: