8 Νοεμβρίου 2018

Champions League: Αξιοπρεπής εμφάνιση και ήττα της ΑΕΚ στο Μόναχο

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση πραγματοποίησε στην “Allianz Arena” του Μονάχου η ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η ήττα με 2-0 ήρθε με δύο… κρύα γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με την Ένωση να παραμένει χωρίς βαθμό στον 5ο όμιλο.
Σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις, οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 31’ όταν ο Τσόσιτς έκανε ένα χαζό πέναλτι στον Λεβαντόφκσι και ο Πολωνός από τα «11 μέτρα» έκανε το 1-0.
Η Μπάγερν ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπάρκας με τρεις εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε όρθια την ΑΕΚ, για να φτάσουμε στο 71’ όταν μετά από κόρνερ του Κίμιχ η μπάλα πήγε προς το δεύτερο δοκάρι και ο Λεβαντόφσκι… ξεχασμένος από την άμυνα της Ένωσης έκανε το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.
Με αυτά τα δύο γκολ, ο Πολωνός έφτασε τα 49 στο Champions League και ξεπέρασε τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Αντρέι Σεβτσένκο που έχουν από 48. Ο «Λέβα» βρίσκεται στην 7η θέση των σκόρερ όλων των εποχών πίσω από τους Ρονάλντο (120), Μέσι (105), Ραούλ (72), Μπενζεμά (57), Φαν Νίστελροϊ (56), Ανρί (50).
ΜΠΑΓΕΡΝ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Γκορέτσκα, Μίλερ, Ριμπερί (84΄ Ραφίνια), Γκνάμπρι (87΄ Ρενάτο Σάντσες), Λεβαντόφσκι (90+1΄ Σάντρο Βάγκνερ).
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Χουλτ, Γαλανόπουλος (79΄ Γκάλο), Σιμόες, Άλεφ (67΄ Μοράν), Μάνταλος (79΄ Μπογέ), Πόνσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: