8 Νοεμβρίου 2018

Europa League: Νέα ήττα του ΠΑΟΚ από τη Βίντι

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς κόντρα στην Βίντι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός και ηττήθηκε αυτή τη φορά στην “Groupama Arena” της Βουδαπέστης με 1-0 για την 4η αγωνιστική του Europa League.
Έτσι, ο Δικέφαλος έμεινε στους 3 βαθμούς, με την Βίντι να περνάει στη 2η θέση του 12ου ομίλου με 6. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ παίζει στο Λονδίνο με την Τσέλσι, η οποία νίκησε με 1-0 στη Λευκορωσία και εξασφάλισε την 1η θέση στον όμιλο, ενώ η ΜΠΑΤΕ θα υποδεχθεί την Βίντι. Στην τελευταία αγωνιστική θα παίξουν ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ και Βίντι - Τσέλσι.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δεν είχε καμία ουσία στο παιχνίδι της. Χαρακτηριστικό είναι ότι η μοναδική τελική προσπάθεια εντός εστίας σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα αδύναμο ανάποδο ψαλίδι του Πρίγιοβιτς.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα μπήκε στο 49’. Ο Βέρνμπλουμ «πούλησε» τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Πάολο Βινίσιους «πάτησε» περιοχή, γύρισε με ωραίο τρόπο στον Μιλάνοφ, και αυτός με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη και έγραψε το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ πίεσε μετά το 70’, ειδικά στα τελευταία λεπτά έπαιζε μονότερμα, χωρίς όμως να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία, με εξαίρεση ίσως το συρτό σουτ του Βέρνμπλουμ που πέρασε λίγο άουτ στα τελευταία λεπτά.
ΒΙΝΤΙ (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσιτκ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Μιλάνοβ (57' Νικόλοφ), Χούζτι (66' Κόβατς), Σέποβιτς (77' Χότζιτς).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί (63' Ακπόμ), Σάκχοβ, Ζαμπά (70' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς, Λημνιός (60' Μπίσεσβαρ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: