4 Νοεμβρίου 2018

Super League: Πέρασε από το «Βικελίδης» ο Ολυμπιακός

Με γκολ του Χασάν στο 67', ο Ολυμπιακός πέρασε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" νικώντας με 1-0 τον Άρη και πλησίασε έτσι στους τέσσερις βαθμούς τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φορτούνη στο 5ο λεπτό. Ο Άρης ισορρόπησε στη συνέχεια και είχε με τη σειρά του μία πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 40’ όμως ο Σα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Ντιγκινί.
Ο Άρης έδειχνε ένα ελέγχει τον αγώνα, ωστόσο στο 67’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Νάτχο με εξαιρετική διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Κούτρη, αυτός με τη μία γύρισε τη μπάλα και ο Χασάν «ξεχασμένος» από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Άρη, δε δυσκολεύτηκε κάνει το 0-1.
Ο Άρης πίεσε χωρίς να δημιουργήσει όμως κάποια σημαντική ευκαιρία και έτσι υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα.
ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντες, Σιώπης (77' Διαμαντόπουλος), Κολάσο, Γκαρσία, Ντιγκινί (76' Ματίγια), Γκάμα (83' Μαρτίνες), Γιουνές.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε (84' Καμαρά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (88' Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος (59' Νάτχο), Ποντένσε, Χάσαν.
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκαν οι άλλες δύο σημερινές αναμετρήσεις σε Γιάννινα και Ηράκλειο.
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1
Πανιώνιος - Παναιτωλικός 3-0
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0
Λεβαδειακός - Λάρισα 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 0-0
Άρης - Ολυμπιακός 0-1
ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 0-0
Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη (5/11, 19:30)



Δεν υπάρχουν σχόλια: