23 Δεκεμβρίου 2018

Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Με +5 στη διακοπή η Α.Ε. Καρίτσας


Η Α.Ε. Καρίτσας πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από το Νέο Κεραμίδι, επικρατώντας του Εθνικού με 4-0 στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Έτσι, διατηρήθηκε στο +5 από την Ακαδημία Πλαταμώνα πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, το οποίο θα ξαναξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου.
Η ομάδα του Αλέκου Κούρτογλου άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Νίκο Κυπαρίσση, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, καθώς στο 42’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Παρδάλη.
Στο β’ μέρος η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει τη νίκη και τα κατάφερε. Στο 51’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Κώστας Σαμανίδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2 και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Δημήτρης Κυρτέγος με εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 0-3.
Μέσα σε πέντε λεπτά ο Εθνικός έμεινε με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών του Τσιαουσίδη με δεύτερη κίτρινη (56’) και του Τουλκερίδη με απευθείας κόκκινη (60’), με τον Σπύρο Μακράκη να διαμορφώνει το τελικό 0-4 στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Μηνούδης, Κουκουβίτης
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Τσιλεγκερίδης (20’ λ.τ. Α. Καλαϊτζίδης), Τσιτλακίδης, Σταλίκας, Παππάς, Τσιαουσίδης, Ν. Καλαϊτζίδης (75’ Λιάγκας), Θ. Μητράκας (75’ Σκούρτι), Τουλκερίδης, Καραμανώλας, Παρδάλης (75’ Κωστόπουλος), Ναζλίδης.
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Παπατολίκας, Τσιώμης, Σαμανίδης (78’ Κούμπουλα), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης (65’ Δαλαμήτρας), Δημητρουλόπουλος (58’ Μπενίσκος), Οικονόμου, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (70’ Ν. Μητράκας), Μακράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: