18 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη


Φίλες και Φίλοι,
Ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, σας μεταφέρω τις εγκάρδιες ευχές μου για υγεία, δημιουργικότητα, αγάπη και ειρήνη. Επιπλέον, τη δέσμευση για συνέχιση των συντονισμένων ενεργειών μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Δήμος και Πολίτες, διαχρονικά και όχι μόνο τις Άγιες αυτές μέρες, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, αποδεικνύουμε ότι προσφέροντας απλόχερα, με ανιδιοτέλεια από το απόθεμα της αγάπης και της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, που είναι αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα ενδυναμώνουμε την ελπίδα και την προσδοκία μας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Παράλληλα, στην Κατερίνη βάζουμε και φέτος χρώμα στη ζωή μας και γιορτάζουμε. Γιορτάζουμε όλοι με αξιοπρέπεια στο «Πάρκο των Χρωμάτων», με τη δημιουργία του οποίου  καταστήσαμε την πόλη μας: πόλη & προορισμό ενδιαφέροντος. Πόλη φροντίδας για αυτούς που έχουν, αλλά κυρίως για αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ή να ξοδέψουν πολλά χρήματα, για να περάσουν ευχάριστα και όμορφα τα Χριστούγεννα.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, καλές γιορτές. Γεμάτες φως και ελπίδα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: