4 Δεκεμβρίου 2018

Αντίστροφη μέτρηση για το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης - Την Παρασκευή η έναρξη των εκδηλώσεων

Αντίστροφα άρχισε πλέον να μετρά ο χρόνος για το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, το οποίο φόρεσε τα γιορτινά του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες του.
Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις θα έχουν στο επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια και θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δράσεις διαδραστικού χαρακτήρα, συναυλίες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, παραστάσεις και παιδικά εργαστήρια με τη συνεργασία φορέων, καλλιτεχνικών και θεατρικών ομάδων της πόλης, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία πολιτιστικών αλλά και συλλόγων κοινωφελούς χαρακτήρα. Δωρεάν ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά ο δήμος Κατερίνης, μέσα από το «Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης».
Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 19:30, ενώ τη μαγική βραδιά θα πλαισιώσει με την υπέροχη φωνή του ο Γιάννης Χαρίσης, ο οποίος συνοδευόμενος από καταξιωμένους μουσικούς θα μας χαρίσει μια υπέροχη λαϊκή βραδιά.
Φέτος τα Χριστούγεννα δίνουμε στις γιορτές το… Χρώμα που τους ταιριάζει!
Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνης, εδώ όλοι ΜΑΖΙ ζούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων…

Δεν υπάρχουν σχόλια: