14 Δεκεμβρίου 2018

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στηρίζει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Πρόεδρο κα Ευαγγελία Ξυπτερά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας σχετικά με τις ενέργειές τους και τη σημαντική στήριξη που επέδειξαν για την καλύτερη λειτουργικότητα των δομών φιλοξενίας παιδιών και νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος.
Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο κα Ευαγγελία Ξυπτερά και τα μέλη της Ένωσης για τη δωρεά επίπλων και κλινοσπεπασμάτων με σκοπό τον εξωραϊσμό των εσωτερικών χώρων του Ξενώνα της Ιεράς Μητροπόλεως, στις εγκαταστάσεις των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων στο Σβορώνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Ξενώνα φιλοξενούνται άποροι οικονομικά φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics) του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Κατερίνη. Παράλληλα, κατά τους θερινούς μήνες, φιλοξενούνται δεκάδες παιδιά και νέοι από ομόδοξες χώρες, που βιώνουν καθημερινά στον τόπο τους δύσκολες συνθήκες, όπως πόλεμο, παραμέληση, κακοποίηση, εγκατάλειψη, κ.ά.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και επιβεβαιώνει την εποικοδομητική και επωφελή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ της τοπικής Εκκλησίας και της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: