19 Δεκεμβρίου 2018

Θύμα ξυλοδαρμού στη Λάρισα ο διαιτητής Τζήλος

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο διαιτητής της Super League, Θανάσης Τζήλος, σήμερα το πρωί στη Λάρισα, όταν άγνωστοι του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ, έπειτα από ειδοποίηση που δέχθηκε από τους γείτονες, και παρέλαβε τον τραυματισμένο Τζήλο, ο οποίος διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Φέρει κακώσεις στο κεφάλι, ενώ έχει τραυματιστεί και στο γόνατο. Οι γιατροί, μάλιστα, έκαναν λόγο για "δολοφονική επίθεση" ενώ σύμφωνα με τα όσα έλεγαν βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση (πέρα από τραύματα που φέρει).
Για την επίθεση, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την επίθεση.
«Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας. Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει τη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του Αθανάσιου Τζήλου και, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αναβάλλει όλα τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος αγώνας που διαιτήτευσε ο Τζήλος ήταν ο αγώνας Ξάνθη - Ολυμπιακός (1-1) στις 9 Δεκεμβρίου για την 13η αγωνιστική της Super League, ενώ δεν είχε οριστεί σε κανέναν αγώνα της περασμένης (14ης) αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: