11 Δεκεμβρίου 2018

Ενα καλό βιβλίο, το καλύτερο δώρο

Φέτος στις γιορτές χαρίστε στους γονείς και φίλους σας ένα χρήσιμο βιβλίο που θα τους βοηθήσει στην σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων των παιδιών και εφήβων.

Το βιβλίο «Αμαρτίες γονέων…και τέκνων» [Εκδόσεις «ΜΑΤΙ»] του Δικηγόρου και Επιμελητή Ανηλίκων Δημητρίου Δημηνά ,αναφέρεται σε πραγματικές ιστορίες ανηλίκων αγοριών και κοριτσιών, που απασχόλησαν κατά καιρούς τα Δικαστήρια Ανηλίκων με παραβατική συμπεριφορά.
Από τα περιγραφόμενα περιστατικά εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα για τα καίρια προβλήματα που απασχολούν τους νέους εφηβικής ηλικίας και τις σχέσεις τους με τους γονείς.
Πρόκειται για ένα διαχρονικής αξίας βιβλίο που παρέχει οδηγίες στους γονείς και όσους ασχολούνται με παιδιά της κρίσιμης αυτής ηλικίας για τον σωστότερο τρόπο πρόληψης και αντιμετώπισης των προβλημάτων τους.

Το βιβλίο συστήνουν, με επιστολές τους στον συγγραφέα ,ως πολύτιμο βοήθημα για γονείς και εκπαιδευτικούς, μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπός κ.Ιερώνυμος, ο Προέδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αντώνιος Κουνάδηε, η Καθηγήτρια του Παν/μίου Αθηνών κ. Άννα Μαρούδα-Μπενάκη, ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης, ο Καθηγητής κ. Γιάννης Πανούσης, ο Ηγούμενος της Μονής Σίμωνος Πέτρας κ.Ελισαίος, οι κ.κ. Χρήστος Γιανναράς και Στέλιος Ράμφος, Καθηγητές φιλοσοφίας και συγγραφείς, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.Ιγνάτιος, ο Καθηγητής της Νομικής κ. Νίκος Ιντζεσίλογλου, o Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Νικόλαός Ζαΐρης, κ.α.

Το βιβλίο θα το βρείτε εκτός από το βιβλιοπωλείο «ΜΑΤΙ» και σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία στην τιμή των 10 ευρώ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: