12 Δεκεμβρίου 2018

Champions League: Οι 15 ομάδες που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση

Άλλα τρία εισιτήρια για τη φάση των 16 του Champions League "σφραγίστηκαν" την Τρίτη (11/12), μετά και το πρώτο σκέλος διεξαγωγής της τελευταίας (6ης) αγωνιστικής.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ νίκησε 1-0 τη Νάπολι στο ΆΝφιλντ και προκρίθηκε  μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία νίκησε 4-1 τον Ερυθρο Αστέρα στο Βελιγράδι και προκρίθηκε ως πρώτη από τον 3ο όμιλο.
Στον 2ο όμιλο, η Τότεναμ με γκολ του Λούκας Μόουρα στο 85’ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου και προκρίθηκε εις βάρος της Ίντερ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Αϊντχόφεν στο Μεάτσα και θα συνεχίσει στο Europa League.
Στον 1ο όμιλο την πρώτη θέση πήρε τελικά η Ντόρτμουντ που νίκησε με 1-0 τη Μονακό εκτός έδρας, ενώ την ίδια ώρα η Ατλέτικο έμενε στο 1-1 με την Μπριζ στο Βέλγιο.
Πλέον έχουμε εικόνα για το "χάρτη" της επόμενης φάσης και το μόνο που μένει για να συμπληρωθεί το "παζλ" είναι ένα κομμάτι. Αυτό που θα προκύψει από τον έκτο όμιλο, με τις Λιόν και Σαχτάρ να διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αναλυτικά οι ομάδες που έχουν προκριθεί:
ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΤΟΤΕΝΑΜ
ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΠΟΡΤΟ
ΣΑΛΚΕ
ΜΠΑΓΕΡΝ
ΑΓΙΑΞ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΛΙΟΝ / ΣΑΧΤΑΡ
ΡΕΑΛ
ΡΟΜΑ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: