1 Δεκεμβρίου 2018

Football League: Ούτε τώρα ο Αιγινιακός, 2-2 με τον Απόλλωνα Πόντου

Ούτε στην 7η αγωνιστική κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη φετινή Football League ο Αιγινιακός. Το τελικό 2-2 με τον Απόλλωνα Πόντου στο «Γιάννης Παραλυκίδης» διατήρησε την ομάδα της Πιερίας στην τελευταία θέση, ισόβαθμη πλέον με τα Τρίκαλα που ηττήθηκαν με 2-0 από τον Πλατανιά.
Ο Αιγινιακός προηγήθηκε στο σκορ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 18’. Ο Προσκυνητόπουλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Μαρκόφσκι έπιασε το σουτ, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε, με τον Δούμτσιο να παίρνει το ριμπάουντ και με προβολή να γράφει το 1-0. Στη συνέχεια η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Απόλλωνα Πόντου, καθώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είδε τους Θεολόγου και Δημητριάδη να τραυματίζονται στο 27' και το 35' αντίστοιχα, προχωρώντας έτσι σε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.
Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων Πόντου και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση από την άσπρη βούλα, στο 55'. Ο Λάσκαρης υπέπεσε στην παράβαση, με τον Πορτουλίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1. Αυτό το σκορ έμεινε για παραπάνω από ένα δεκάλεπτο, όταν και ο Αιγινιακός στο 67', ανέκτησε το προβάδισμα, με τον Δούμτσιο να πετυχαίνει και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πορτουλίδη στο 74', έπειτα από χέρι του Μαρκόφσκι, ισοφάρισαν εκ νέου το σκορ.
Στο 83' και το 84' οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση βολής και έτοιμοι να κάνουν την ανατροπή, με του Κυβελίδη και Δαλιανόπουλο αντίστοιχα, να χάνουν την ευκαιρία να πετύχουν την ανατροπή.
Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Σκορδίλης (Κέρκυρας)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος (63' Ορφανίδης), Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Λάζαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς, Δούμτσιος (83' Ζαννάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Θεολόγου (27' λ.τρ. Δαλιανόπουλος), Σαμαράς, Σπόλιαριτς, Πορτουλίδης, Δημητριάδης (35' λ.τρ. Κύρκου), Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Κυβελίδης.

Τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:
Πλατανιάς - Τρίκαλα 2-0
Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου 2-2
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου - 15:00
Σπάρτη - Βόλος
Αήττητος Σπάτων - Ηρακλής
ΑΕ Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας
Ηρόδοτος - Εργοτέλης
Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή
Κέρκυρα - ΑΟΧ Κισσαμικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: