3 Δεκεμβρίου 2018

Superleague: Δύσκολες νίκες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Με δύσκολες νίκες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε σήμερα η 12η αγωνιστική της Superleague. Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 1-0 από τη Λαμία, ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1

Η κακή εμφάνιση δεν εμπόδισε τον ΠΑΟΚ να περάσει νικηφόρα από τη Λαμία. Με γκολ του Βαρέλα στο 55’ ο Δικέφαλος επικράτησε με 1-0 και έφτασε τις 11 νίκες σε 12 αγώνες.
Η Λαμία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διαμαρτύρεται δικαίως για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε για χέρι του Βιεϊρίνια στο 11’, ενώ στο 45’ είχε δοκάρι με φάουλ του Μπερτόγλιο, μετά και την απόκρουση του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 55’. Ο Πέλκας εκτέλεσε το φάουλ και ο Βαρέλα με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οκτώ λεπτά αργότερα ο δικέφαλος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάνιας. Ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε, η Λαμία πίεσε χωρίς τη μεγάλη φάση και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγμπα (67΄ Ρόμανιτς), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπλάζιτς (76΄ Βάντερσον), Δημούτσος, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επσταϊν (85΄ Μαστούρ), Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (72΄ Άκπομ, Μπίσεσβαρ (53΄ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (64΄ Βέρνμπλουμ) 

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-1

Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού και προσπέρασε τον Ατρόμητο.

Το σκορ άνοιξε ο Ποντένσε στο 11’ και στο 25’ ο Γκερέρο από κοντά, μετά από κεφαλιά-πάσα του Βούκοβιτς, έκανε το 2-0. Στο 53’ ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαντάκια, ωστόσο κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με γκολ του Καμαρά στο 70’, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Τίποτα ωστόσο δεν άλλαξε στο τέλος και έτσι οι ερυθρόλευκοι πήραν μια σημαντική νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (64' Νάτχο), Ποντένσε, Φορτούνης (87' Μπουχαλάκης), Ναουέλ (74' Τοροσίδης), Γκερέρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Χαντάκιας, Άργκους, Ρόσα, Ντίας, Λουσέρο, Μάζουρεκ, Μανά (84' Γιαννιώτης), Γουίλιαν (57' Μαλής), Μοράρ (68' Καμαρά).


Δεν υπάρχουν σχόλια: