30 Ιανουαρίου 2019

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Πιερίας: Προβάδισμα για τον Εθνικό, 1-0 τον Πιερικό

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας απέκτησε ο Εθνικός Κατερίνης. Η ομάδα του Σταθμού, νίκησε με 1-0 τον Πιερικό στο «Ιωάννης Καλλιανίδης» στον πρώτο ημιτελικό και απέκτησε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.
Ο τεχνικός του Πιερικού, Νίκος Θεοδοσιάδης, πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, κυρίως μεσοεπιθετικά, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές μετά τα τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα που έδωσε την περασμένη εβδομάδα και… το πλήρωσε.
Οι παίκτες του Εθνικού έπαιξαν ψυχωμένα, δεν φοβήθηκαν τους αντιπάλους τους και πήραν μία μεγάλη νίκη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Χατζηθεοδωρίσης στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ντεμπούτο με τη φανέλα του Πιερικού έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Τοπουζλής, Λυκούργος, Σόουζα και Ταντής.
Διαιτητής: Λαφατζής
Βοηθοί: Ντασιόπουλος, Φωτιάδου
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Βαβατσιούλας, Νικολαΐδης, Δήμος (90’ Αλσελά), Θωμαΐδης, Θεοδοσιάδης, Γεμενετζίδης, Τριανταφύλλου (82’ Καμπερίδης), Μυστρίδης, Δελαβερίδης (84’ Ελεζάι), Δεληγιαννίδης (70’ Πανωλής), Χατζηθεοδωρίδης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Σκλιοπίδης (59’ Μπατσαράς), Λαζαρίδης, Χατζηδίμπας, Τσιούχας, Μαυρίδης, Λαμπίρης (46’ Λυκούργος), Κριεμάντι (46’ Ταντής), Ναρίνογλου (82’ Γιώτσας), Σόουζα, Ντινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: