19 Ιανουαρίου 2019

Εντοπίστηκε η σορός του πιλότου του αεροσκάφους που κατέπεσε στο Μεσολόγγι

Νεκρός εντοπίστηκε ο πιλότος Παναγιώτης Κεφαλάς το αεροσκάφος του οποίου κατέπεσε την Τετάρτη, στην περιοχή της Καβουρότρυπας, στον Πατραϊκό Κόλπο.
Όπως αναφέρει το Patrastimes.gr, η σορός του πιλότου ανασύρθηκε από τη θάλασσα από την μονάδα υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού Σώματος και έχει μεταφερθεί στο Γ.Ν. Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» για την νεκροψία νεκροτομή.
Την ίδια ώρα, οι δύτες εντόπισαν το αεροσκάφος σε βάθος πενήντα μέτρων και κοντά στο σημείο που είχε υποδείξει ο αυτόπτης μάρτυρας την πτώσης του.
Ο πιλότος φέρεται να βρέθηκε εντός του αεροσκάφους, στην θέση του, γεγονός που δείχνει ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Το έργο των δυτών ήταν πολύ δύσκολο καθώς η ορατότητα στο σημείο ήταν σχεδόν μηδενική, μετά από τρεις προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν τόσο το αεροπλάνο όσο και τον πιλότο.
Οι έρευνες της Μ.Υ.Α.
Αξίζει να τονισθεί, ότι οι βατραχάνθρωποι της Μ.Υ.Α, κινητοποιήθηκαν άμεσα από τον πρώτο συναγερμό. Ειδικό κλιμάκιο μετέβη στο σημείο, προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες και συμβουλές στον διοικητή σκηνής. Όλες αυτές τις ήμερες, οι εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι πραγματοποιούσαν εξειδικευμένες έρευνες στο σημείο για τη συλλογή πειστηρίων και τον εντοπισμό του ατόμου και σήμερα το απόγευμα εντόπισαν τον πιλοτο.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» για την νεκροψία νεκροτομή.
Τραγική φιγούρα η σύζυγος του η οποία βρίσκεται στο Μεσολόγγι από την πρώτη στιγμή των ερευνών.
Οι επικεφαλής των ερευνών της ανακοίνωσαν τα τραγικά νέα.
Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Κεφαλάς ήταν απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Φωτογραφία: Onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: