19 Ιανουαρίου 2019

Ψαριανός – Αμυράς: Προαναγγέλλουν αποχώρηση από το Ποτάμι

Χωρίζουν οι δρόμοι του Ποταμιού και των βουλευτών του, Γρηγόρη Ψαριανού και Γιώργου Αμυρά, με αφορμή την απόφαση να ψηφισθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Σε κοινή ανάρτηση πριν από λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι κ. Ψαριανός και Αμυράς αναφέρουν:
«Με το πολιτικό μαγειρείο που έχει στηθεί από τα Τσιπροτεχνεία με διάφορα Ρετάλια, Επιχειρηματίες, Υπηρεσίες και Αποκόμματα, δηλώνουμε ότι αυτή η "προοδευτική" ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετερόκλητων τύπων μάς βρίσκει εντελώς απέναντι.
Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμού, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ π α λ ι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται.
Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.
Γρηγόρης Ψαριανός, 
Γιώργος Αμυράς"

Οι υπόλοιποι τρεις της ΚΟ του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς και Σπύρος Λυκούδης αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: