11 Ιανουαρίου 2019

Δολοφονία Αγγελικής Πέτρου: Άγριος ξυλοδαρμός του παιδοκτόνου στις φυλακές Κορυδαλλού

Άγρια ξυλοκοπήθηκε χθες  σύμφωνα με το στις φυλακές Κορυδαλλού ο 52χρονος που δολοφόνησε την κόρη του στην Κέρκυρα γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον σύντροφό της.
Σύμφωνα με το tvxs.gr, ο κατηγορούμενος δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενούς του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο των φυλακών
Ερωτήματα προκαλεί στους εργαζόμενους των φυλακών, πως μετά το περιστατικό στις φυλακές Αυλώνα όπου δέχτηκε ομαδική επίθεση ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελ. Τοπαλούδη στη Ρόδο, επιλέχθηκαν οι φυλακές Κορυδαλλού για τον συγκεκριμένο κρατούμενο και μάλιστα η Γ πτέρυγα, χώρος με αυξημένες πιθανότητες για τέτοια περιστατικά. «Ούτε οι φυλακές Αυλώνα ήταν ο σωστός χώρος για τον δεκαεννιάχρονο, ούτε η Γ πτέρυγα του Κορυδαλλού για τον 52χρονο» λένε.
Δεν είναι όμως το μόνο περιστατικό που καταγράφεται στις φυλακές Κορυδαλλού τις τελευταίες ημέρες. Τις προηγούμενες μέρες 27χρονος που έπασχε από καρδιακά προβλήματα έχασε σύμφωνα με πληροφορίες μας στην απομόνωση τη ζωή του ενώ γνωστός ποινικός κρατούμενος τραυμάτισε έναν συγκρατούμενό του ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας. 

Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: