21 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Νταντάμη ο Θανάσης Κεραμιδάς

Την υποψηφιότητα του Θανάση Κεραμιδά με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής, Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Κεραμιδάς είναι επιχειρηματίας στο χώρο του αυτοκινήτου με βαθιά γνώση της αγοράς καθώς και μεγάλη συνδικαλιστική εμπειρία.

«Συνεχίζοντας αταλάντευτα στην πορεία που χαράξαμε από την αρχή για την συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου άξιου και ικανού να διαχειριστεί τα θέματα του Δήμου μας με αναπτυξιακή προοπτική, υποδεχόμαστε τον φίλο μας Κεραμιδά Αθανάσιο στο ψηφοδέλτιο της "Ανανέωση τώρα". Ο αγαπητός Θανάσης Κεραμιδάς, επιχειρηματίας και γνώστης άριστος της αγοράς, ενώνει μαζί μας τις δυνάμεις και τις γνώσεις του στον κοινό στόχο για την ανάδειξη του Δήμου Κατερίνης σε έναν από τους κορυφαίους της χώρας.

Καλώς ήρθες φίλε Θανάση. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Αθ. Κεραμιδάς: «Στηρίζω την πολιτική που προτείνει, διεκδικεί και συνεργάζεται για την προώθηση ορθών λύσεων»

Η δήλωση του κ. Κεραμιδά:
"Φίλες και φίλοι,
Ζούμε σε έναν επαρχιακό αλλά ιδιαίτερα προνομιούχο Δήμο. Ο τόπος μας έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένας δήμος – πρότυποκαι σημείο αναφοράς. Διαθέτουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα γνωρίσματα και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που μπορούν να θέσουν τα θεμέλια πραγματικής ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, με σύγχρονους όρους. Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε Ανανέωση σε πρακτικές και πρόσωπα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που μπορούν και θέλουν άμεσα να υλοποιήσουν έναν ρεαλιστικό και έξυπνο αναπτυξιακό σχεδιασμό για να χτίσουμε έναν ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στο ελεύθερο επάγγελμα και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του αυτοκινήτου, έχω μάθει να εργάζομαι επίμονα και επίπονα, να πετυχαίνω στόχους, να ξεπερνώ προβλήματα, να γίνομαι πιο δυνατός και αποτελεσματικός. 

Κυρίως, όμως έμαθα να συνεργάζομαι και να αναγνωρίζω προσπάθειες και αξίες. Μέσα από τη συνδικαλιστική μου διαδρομή, ως Μέλος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων Ελλάδος, συμμετείχα στη συλλογική διεκδίκηση καλύτερων επαγγελματικών συνθηκών.

Η απόφασή μου να συμμετέχω σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία δηλώνει την διάθεσή μου να στηρίξω την πολιτική που προτείνει, συνομιλεί, διεκδικεί, συνεργάζεται, συσπειρώνει και αγωνίζεται για την προώθηση ορθών λύσεων. Γι αυτό ενώνω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Νταντάμη ως την πιο αξιόπιστη επιλογή. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζω τον ηγέτη που διαθέτει αξίες, αρετές και κυρίως την ικανότητα να συνθέτει και να συσπειρώνει διαφορετικούς ανθρώπους και γνώμες σε κοινούς στόχους, να αγωνίζεται και να πετυχαίνει.

Είναι η ώρα της αλλαγής. Να τολμήσουμε την Ανανέωση στον Δήμο Κατερίνης. Να εργαστούμε για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δημοτικών διαμερισμάτων που συνθέτουν τον χαρισματικό Δήμο Κατερίνης. Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο μας.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: