18 Φεβρουαρίου 2019

Η κοπή βασιλόπιτας του ΣΦΚ Πιερικός

Δείπνο με πλούσιο φαγητό παρέθεσε την Πέμπτη το βράδυ σ΄ όλη την ποδοσφαιρική μελανόλευκη οικογένεια του Πιερικού ο πρώην υπεύθυνος τύπου κι επικοινωνίας δάσκαλος Βασίλης Τσακιρίδης με αφορμή την έμπρακτη αγάπη του στην ομάδα της πόλης μας τον Πιερικό.

Το ραντεβού δόθηκε στη φιλόξενη ταβέρνα-ψησταριά «Το Μπερεκέτι» του Κωνσταντίνου Κώστα όπου σύσσωμη η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι φροντιστές και οι ποδοσφαιριστές υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και Ποιμενάρχη μας κ.κ. Γεωργίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας, υγείας για το μέλλον κι ευχές. Με ενθουσιασμό κι αισιοδοξία συγκεντρώθηκε όλη η «μελανόλευκη οικογένεια», όπου είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο πριν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχοντας για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.
Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, οικογενειακό και φιλικό, στοιχεία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι τυχεροί που πέτυχαν τα δυο φλουριά ήταν ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς και ο Κωνσταντίνος Λαμπίρης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, ο οποίος έμπρακτα στηρίζει την ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου γνωστή για τα πιερικά της συναισθήματα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Στέργιος Τόκας, που στέκεται δίπλα μας αρωγός, ο ειδικός σύμβουλος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Γιάννης Συμεωνίδης, ο Ολυμπιονίκης κ.Σάββας Καρυπίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Στέφανος Μπιτόπουλος. 

Ο πρόεδρος του Πιερικού Λευτέρης Βασιλειάδης χαιρέτησε την εκδήλωση απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές τους ευχήθηκε κάθε προσωπική και συλλογική ευημερία με επιτυχίες, ευχαρίστησε τον μέγα χορηγό Γιάννη Λαζαρίδη, αλλά και όλους που προσφέρουν οικονομική υποστήριξη στην ομάδα για την άρτια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για το καλό της ομάδας,  στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.
Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι με χαλαρή κουβέντα και χιούμορ. Όλοι έδωσαν την υπόσχεση για το καλύτερο να ξαναβρεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον καλό του εαυτό.

Οι σχέσεις μεταξύ όλων είναι άριστες και σε αυτές βοηθά και χτίζει η διοίκηση που στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον συντελεστή, τους καλεσμένους, τη διεύθυνση του καταστήματος κ. Κωνσταντίνου Κώστα για την οργάνωση, την εξυπηρέτηση και το ωραίο μενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: