27 Φεβρουαρίου 2019

Κύπελλο Ελλάδος: Στα ημιτελικά ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την ΑΕΚ που παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Αρκάδες νίκησαν με 4-1 τον Εργοτέλη και με συνολικό σκορ 5-1, προκρίθηκαν στους «4» μετά τη σεζόν 2012-13 όταν και ηττήθηκαν στον τελικό από τον Ολυμπιακό.
Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς ο Αστέρας δυσκολεύτηκε και καθάρισε τη νίκη-πρόκριση στα τελευταία λεπτά. Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Μπαστιάνος, όμως ο Εργοτέλης ισοφάρισε στο 72’ με κεφαλιά του Ιατρούδη και πλέον χρειαζόταν ένα γκολ για την πρόκριση.
Στο 79’ όμως, ο Αραβίδης με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Αστέρα, ενώ με άλλα δύο γκολ από τον Καλτσά στο 89’ και τον Φερνάντες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώθηκε το τελικό 4-1 που δίνει με… πανηγυρικό τρόπο το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά στην ομάδα της Τρίπολης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπελόκ, Αραβίδης, Τσιλιανίδης (65΄ Καλτσάς), Μπαστιάνος (83΄ Βλάχος), Ρόλε (61΄ Φερνάντεθ).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπουτσάκης (77΄ Ροβίθης), Κοιλιάρας, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπρους (85΄ Γροντής), Τσέλιος, Ζόσεφ,  Μπουρσέλης, Κουατένγκ (61΄ Καπνίδης), Ιατρούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: