11 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Κατερίνης - Δημοτική Βιβλιοθήκη: «Υγιεινή για Παιδιά» το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας


«Υγιεινή για Παιδιά» τιτλοφορείται το νέο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές Γ΄ και Δ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων αντίστοιχα και υλοποιεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, σε συνεργασία με τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή της αναφερόμενη στην ταυτότητα του προγράμματος η υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου:
«Το πρόγραμμα αφορά την ενημέρωση των μαθητών για την ατομική υγιεινή, την υγιεινή του περιβάλλοντος και το πλύσιμο των χεριών, θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ θα έχει διάρκεια 1 ώρα  και πιο συγκεκριμένα από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. (1ο τμήμα) και από τις 11:30 π.μ. έως 12:30 μ. (2ο τμήμα)».
Ως ημερομηνία έναρξης των συνολικά 10 εργαστηρίων ορίζεται η Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, με ημερομηνία λήξης την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (23510-24594). Ο αριθμός των εργαστηρίων είναι περιορισμένος, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: