17 Φεβρουαρίου 2019

Γ' Εθνική: Μεγάλα ντέρμπι σε Κατερίνη και Βόλο

Το πιερικό ντέρμπι μεταξύ Πιερικού και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, καθώς και το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου, ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Ο Πιερικός με 22 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση, ακριβώς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και έναν βαθμό πάνω από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, με τον Αχιλλέα να ακολουθεί με 19 βαθμούς. Η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη, με τον χαμένο να μπαίνει σε… περιπέτειες και τον νικητή να αποκτά προβάδισμα και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία στο τέλος, καθώς ο αγώνας του πρώτου γύρου στη Νεοκαισάρεια είχε λήξει ισόπαλος 2-2.
Οι μελανόλευκοι θα παραταχθούν πλήρεις, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ και ο Δημήτρης Σκλιοπίδης εξέτισε την τιμωρία του και βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Θεοδοσιάδη.
Από την άλλη, ο Ρούλης Παπαδόπουλος έχει να αντιμετωπίσει δύο πολύ σημαντικές απουσίες στη μεσοαμυντική γραμμή, καθώς θα απουσιάσουν οι Κώστας Αποστολίδης και Δημήτρης Ίτσιος που συμπλήρωσαν κάρτες.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης και θα τον διευθύνει ο Μπουτσίκος με βοηθούς τους Μιλταχίδη και Τσεχελίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου - 15:00
ΑΟ Σελλάνων - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Αστέρας Ιτέας - Απόλλων Μακρυχωρίου
ΑΣ Μετέωρα - ΓΣ Αλμυρού
Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου
Πιερικός - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Θησέας Αγριάς - Φωκικός
Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Στυλίδας (0-3 α.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: