26 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Γιαννούλης: «Δεν φοβάμαι τους τραμπούκους. Με τρομάζει το ψέμα και το μίσος»

Τα δημοσιογραφικά «χειρουργεία», με ακολούθους ειδησεογραφικές σελίδες και παρακμιακά sites, που νομίζουν ότι η δημοκρατία και η ενημέρωση είναι ένα προϊόν προχειρότητας και εθνικιστικού παροξυσμού, με εμφανίζουν να αποκαλώ «φασισταριό» τους Έλληνες πολίτες που δεν συμφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.


Στην σύντομη τοποθέτησή μου κατά την διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης στην Κατερίνη με κεντρικό Ομιλητή τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και με την ιδιότητά μου ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, διατύπωσα και εμμένω στην άποψη μου ότι οι ίδιοι 50 «αυθόρμητα» αγανακτισμένοι, που επιτέθηκαν με μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη, με μολότοφ στο σπίτι της Μπέττυς Σκούφα στην Κατερίνη, με επίθεση στο σπίτι του Βουλευτή Στέργιου Καστόρη, τρομοκρατώντας και απειλώντας τους υπέργηρους γονείς του, με πέτρες και κάδους στο σπίτι του βουλευτή Χάρη Τζαμακλή, δεν αποτελούν τίποτε άλλο από μία ισχνή μειοψηφία «φασιστοειδών» που μόνο την Πατρίδα μας δεν υπερασπίζονται.

Αυτούς αποκάλεσα ως «φασισταριό» που με χυδαίο τρόπο προπηλάκιζαν όποιον προσερχόταν στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη. Σε αυτούς αναφέρθηκα λέγοντας ότι: «Την στιγμή που αποδεχόμουν την τιμητική πρόσκληση του Πρωθυπουργού είχα στο νου μου και τον 15χρονο γιό μου, που δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το «φασισταριό» απ’ έξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα. Θέλω να μεγαλώσει σε μια χώρα στην οποία θα μπορεί να διαφωνεί με όλους χωρίς όμως να υπάρχει μέσα το στοιχείο της βίας».

Σε καμία περίπτωση δεν αποκάλεσα με απαξιωτικό τρόπο τους Έλληνες πολίτες που διαφωνούν και αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Καταλαβαίνω την ανάγκη να απομονώνονται φράσεις και λέξεις σε μία προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης και αλλοίωσης του καθαρού μηνύματος το οποίο στέλνω στους δημοκρατικούς πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας ανεξαρτήτου χρώματος.

Δεν φοβάμαι τους τραμπούκους του απέναντι πεζοδρομίου, του διαδικτύου και των στρατευμένων σχολιαστών και δημοσιογράφων που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αναζητήσουν τα πραγματικά γεγονότα και την άλλη άποψη. Πολυτέλεια σε μία εποχή βιομηχανικής παραγωγής ψευτοειδήσεων και εντυπώσεων.

Φοβάμαι και αγωνιώ για το πόσο επικίνδυνο είναι να δηλητηριάζονται νέοι άνθρωποι και νέα παιδιά από το τυφλό μίσος όσων τους σπρώχνουν στα άκρα.

Κοιτάμε μπροστά, Δυνατά Μπροστά , Θετικά Μπροστά με όσους εργάζονται, σχεδιάζουν, πολιτεύονται και ονειρεύονται μία Δημοκρατική, Σύγχρονη, Δίκαιη , Οικονομικά ανεπτυγμένη Κεντρική Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: