21 Φεβρουαρίου 2019

Ο Νικόλαος Χατζηστογιάννης στο πλευρό του Αστέριου Φαρμάκη για τον Δήμο Δίου - Ολύμπου

Την υποψηφιότητα του Νικόλαου Χατζηστογιάννη, με καταγωγή από την Κονταριώτισσα, ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου ανακοίνωσε ο επικεφαλής, υποψήφιος δήμαρχος, Αστέριος Φαρμάκης.

«Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ενισχύεται από την παρουσία του αγαπητού Νικόλαου Χατζηστογιάννη. Νέος, δραστήριος, με κατάρτιση και δυναμική έχει να προσφέρει πολλά στο παρόν και το μέλλον του δήμου Δίου – Ολύμπου. Πάμε δυνατά για έναν Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΌΛΟΥΣ», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.
Η δήλωση του κ. Χατζηστογιάννη:

«Φίλες και φίλοι,

Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις της εποχής μας καθώς και το ενδιαφέρον για τον τόπο που ζούμε, με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου. Η τιμιότητα, η αξιοπρέπεια, η ακεραιότητα, η εργατικότητα και η διαφάνεια ως αξίες με θωρακίζουν στο να μπορώ στο πλευρό του Αστέριου Φαρμάκη να αντεπεξέλθω στην προσδοκία όλων μας, που δεν είναι άλλη εκτός από το να δημιουργήσουμε έναν δήμο πιο ανθρώπινο, πιο αλληλέγγυο και πιο ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα.

Η δημοτική παράταξη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ» αποτελεί την εγγυήτρια δύναμη που μπορεί να βγάλει τον δήμο μας από το σημερινό αδιέξοδο τέλμα. Η στήριξη του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ» είναι κίνηση ευθύνης και ανατροπής. Στις 26 Μαΐου όλοι οι πολίτες του Δήμου Δίου-Ολύμπου πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, για να κάνουμε το δήμο μας έναν ΔΗΜΟ ΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1973 από γονείς αγρότες. Κατάγεται και κατοικεί στην Κονταριώτισσα.
Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Τεχνολογία Τροφίμων.
Από το 1999 εργάζεται ανελλιπώς στον κλάδο της Γαλακτοβιομηχανίας του νομού μας σε θέσεις Υπεύθυνου Παραγωγής και Υπεύθυνου Διασφάλισης Ποιότητας. Επίσης, δραστηριοποιείται στον κλάδο της Μελισσοκομίας.

Υπήρξε γραμματέας και έφορος του Α.Ο. Καλαθοσφαίρησης «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» Κονταριώτισσας και γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» Κονταριώτισσας.

Συμμετείχε άλλες δύο φορές σε αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είναι ενεργό μέλος του συντονιστικού της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: