3 Φεβρουαρίου 2019

Football League: Πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου

Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Football League διεξάγεται σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι, μία αγωνιστική που ξεκίνησε χθες με την ισοπαλία (2-2) ανάμεσα σε Ηρακλή και Πλατανιά.
Ο Αιγινιακός ταξίδεψε στη Σπάρτη για το ντέρμπι ουραγών κόντρα στην ομάδα της Λακωνίας, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, παρόλο που έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο.
Η ομάδα της Πιερίας με 9 βαθμούς βρίσκεται στο -6 από θέσεις παραμονής και στο -2 από τη σημερινή αντίπαλό της και δεν θέλει με τίποτα να επιστρέψει με άδεια χέρια από τη Σπάρτη.
Στην αποστολή του Μιρσάντ Γιονούζ βρίσκονται οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Καραγκιόζης, Πλακάλο, Στάνιτς, Κούστα, Βελκόσκι, Γρανάδος, Ζήσης, Σοφιάνης, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος, Πετρούσης, Πιαστόπουλος, Πολύζος, Ζαννάκης, Έππας, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Παπάζογλου.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
Ηρακλής – Πλατανιάς 2-2 
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου
14:00 ΑΟΧ-Κισσαμικός – Απόλλων Πόντου
15:00 Τρίκαλα – Α.Ε. Καραϊσκάκης
15:00 Βόλος – Αήττητος Σπάτων
15:00 Σπάρτη – Αιγινιακός
15:00 Παναχαϊκή – Κέρκυρα
15:00 Απόλλων Λάρισας – Ηρόδοτος
15:00 Εργοτέλης – Δόξα Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: