24 Φεβρουαρίου 2019

Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Tο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη δεν ανέδειξε νικητή. Όπως στο κύπελλο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) για την 22η αγωνιστική της Super League.
Οι "κίτρινοι" έγιναν η πρώτη ομάδα φέτος που δεν φεύγει με ήττα από το γήπεδο του Δικεφάλου (11 νίκες, 1 ισοπαλία), ενώ αύριο ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους 7 βαθμούς.
Ο Άρης στάθηκε πολύ καλά και απείλησε πρώτος με το σουτ του Ματίγια στο 12ο λεπτό, ενώ στο 17’ μετά παό κόρνερ του Λάρσον, ο Ματέο Γκαρσία με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη.
Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Βιεϊρίνια να πιάνει ένα φοβερό σουτ από τα 3ο μέτρα και να στέλνει τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουέστα.
Παρά το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, παρέμειναν... ψυχωμένοι και στο β΄ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν πολύ από τον ΠΑΟΚ και έφτασαν στην ισοφάριση με μία στημένη φάση στο 85ο λεπτό. Ο Ματίγια εκτέλεσε φάουλ από την δεξιά πλευρά, με τον Βέλεθ να παίρνει την κεφαλιά από την μικρή περιοχή και να νικάει τον Πασχαλάκη για το 1-1.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάχοβ (56' Ολιβέιρα), Μαουρίσιο, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (88' Σβιντέρσκι), Ελ Καντουρί (68' Πέλκας), Άκπομ.
ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ (85' Βαλεριάνος), Σιώπης, Ματίγια, Λάρσον, Μαρτίνες (64' Γιουνές), Γκαρσία (89' Ιντζόγλου), Ντιγκινί.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος                 1-1
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης                           2-1
Κυριακή 24 Φεβρουαρίου
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός                         2-0
Ξάνθη - Λεβαδειακός                                  0-1
Λαμία - Λάρισα                                           2-1
ΠΑΟΚ - Άρης                                             1-1
Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου
17:15 Ολυμπιακός - ΟΦΗ
19:00 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα


Δεν υπάρχουν σχόλια: