14 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώνονται οι ασφαλτοστρώσεις στην οδό 7ης Μεραρχίας

Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, για την ενίσχυση της ασφάλειας πεζών και οχημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν συντήρηση, αποκατάσταση και ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου σε όλο το εύρος του Δήμου συνεχίστηκαν και ολοκληρώνονται σήμερα στην οδό 7ης Μεραρχίας.
Ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Ντούρο επιθεώρησε τις εργασίες, συνομίλησε με τους εργαζομένους, ενώ έγινε και δέκτης της ικανοποίησης των περιοίκων για την υλοποίηση των παρεμβάσεων.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος: «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Στόχος του μεγάλου προγράμματος ασφαλτοστρώσεων, που είναι σε πλήρη εξέλιξη στον Δήμο μας είναι να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια. Συστηματικά και με ποιοτικούς όρους, συνεχίζουμε και υλοποιούμε με συνέπεια τον σχεδιασμό μας, βάσει του τεχνικού προγράμματος που έχουμε καταρτίσει».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι εργασίες έγιναν με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου -  στο μέτρο του δυνατού - να περιοριστεί η όχληση που προκαλείται στους πολίτες και, κυρίως, στους διερχόμενους οδηγούς.
Με την ευκαιρία, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την υπομονή και κατανόηση προς τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους διερχόμενους οδηγούς στην περιοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημερου των εργασιών. Επίσης, προς την δημοτική αστυνομία και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Παπαζιώγα, για τα αποτελεσματικά μέτρα τάξης και ασφαλείας που έλαβαν, καθώς και προς όλους τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους της Τεχνικής υπηρεσίας για την άρτια συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: