9 Μαρτίου 2019

Επιτυχημένη η νομική πληροφόρηση εργαζομένων και ανέργων στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Με μεγάλη προσέλευση εργαζομένων από όλο το Νομό για μία ακόμη φορά πραγματοποιήθηκε η δράση δια ζώσης νομικής πληροφόρησης εργαζομένων και ανέργων, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019.
Οι έμπειροι νομικοί συνεργάτες του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. απαντούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας σε εξατομικευμένα ερωτήματα και προβληματισμούς ασφαλισμένων σχετικά με συνταξιοδοτικά θέματα.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν ομαδικά εργαστήρια με τη συμμετοχή εργαζομένων και ανέργων με θέματα τις «Τεχνικές πλοήγησης στην αγορά εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα – Συνοδευτική επιστολή» και τις «Τεχνικές πλοήγησης στην αγορά εργασίας: Συνέντευξη επιλογής προσωπικού», με στόχο οι συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν ικανότητες, ώστε να αναγνωρίζουν τις δεξιότητές τους, τον τρόπο που μπορούν να τις προβάλλουν, να εντοπίζουν επαγγελματικές ευκαιρίες και να καλλιεργήσουν δεξιότητες αυτοπαρουσίασης και ανάδειξης προσόντων, στο πλαίσιο συνεντεύξεων με εργοδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: