12 Μαρτίου 2019

Δήμος Κατερίνης - Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού: Ημέρα αισθητικής, περιποίησης & ενημέρωσης στον επίλογο της εβδομάδας για τη Γυναίκα


Με δράσεις ενημέρωσης, αισθητικής και περιποίησης από εκπαιδευτές, εκπαιδευόμενους του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εβδομάδα αφιέρωμα στη γυναίκα, που διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία ο Δήμος Κατερίνης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού.Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 08 Μαρτίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του παλαιού Δημοτικού σχολείου Κορινού με θέμα: «Γνωρίζοντας τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες εργασίας μέσα από τις ειδικότητες του τομέα Υγείας-Πρόνοιας και Ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης», οι γυναίκες που έλαβαν μέρος είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τα τμήματα βοηθών φαρμακείου, οδοντοτεχνιτών και φυσικοθεραπευτών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο πρακτικής σε πραγματικές συνθήκες, υπηρεσίες περιποίησης παρείχε το τμήμα κομμωτικής και αισθητικής.

Την παρουσίαση έκανε η κα. Κουρουτιάδου από το 1ο ΕΠΑΛ, με συντονίστρια την πρόεδρο της Δ.Κ. Κορινού Φωτεινή Καρασερίδου, η οποία και επιμελήθηκε τις δράσεις που έγιναν σε όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: