14 Μαρτίου 2019

Επιμένει ο Ολυμπιακός, δεν κατεβαίνει στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές (Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Καρακατσούνης) στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (17/3, 17:00) και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε εκ νέου με επίσημο τρόπο πως η ομάδα της δεν συμμετάσχει στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Basket League.
Οι ερυθρόλευκοι δεν κάνουν πίσω στις θέσεις του που διατύπωσαν μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τους πράσινους στο ΟΑΚΑ, για τις οποίες έχουν ενημερώσει και με εξώδικη γνωστοποίηση την ΕΟΚ και την ΚΕΔ. Ύστερα από την συνεδρίαση της ΚΕΔ της Πέμπτης και τον ορισμό των Κορομηλά, Παπαπέτρου και Καρακατσούνη στον προγραμματισμένο για την Κυριακή (17/3, 17:00) αγώνα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν πως δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για το παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα τους δεν θα συμμετάσχει.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
"Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά την 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 - 2019.
Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: