6 Μαρτίου 2019

Για ποια πεντάστερα ξενοδοχεία μας μιλούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Θανάση Λιακόπουλου;


Όπου βρεθούν και όπου σταθούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Θανάση Λιακόπουλου και ο ίδιος μας μιλάνε για κάποια 5αστερα ξενοδοχεία που θα γίνουν στην παραλιακή ζώνη του δήμου Κατερίνης.
Ας μας πούνε τι εννοούν οι «ακομμάτιστοι» και «ανεξάρτητοι» του κυρίου Λιακόπουλου.
Λένε μάλιστα αυτά τα 5αστερα θα δημιουργήσουν  και 6.000 θέσεις εργασίας. Έχουν την μελέτη αυτή; Από πού; Ποιος; Από πού βγαίνει αυτό το νούμερο;
Είναι μάνατζερ κάποιου επιχειρηματικού ομίλου ο συνδυασμός; Αν ναι, τότε τι ανεξάρτητοι είναι; Τι γίνεται; Ας μας πούνε συγκεκριμένα.
Επειδή τα παραπάνω από τα ερωτήματα είναι ρητορικά, είναι ξεκάθαρο ότι οι συνδυασμοί του συστημικού σωλήνα απευθύνονται στον λαό για ψήφο και στήριξη τους, για να προωθήσουν από την δύναμη που θα πάρει ο καθένας και τους συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν, συγκεκριμένα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Απλά ο συνδυασμός του κυρίου Λιακόπουλου πήγε ένα βήμα παραπέρα, και την κολεγιά με συγκεκριμένους επιχειρηματίες την έκανε προγραμματική δέσμευση, πασπαλισμένη με την απαραίτητη χρυσόσκονη και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι 6.000 θέσεις εργασίας.
Αφερέγγυα νούμερα εντυπωσιασμού και παραπλάνησης.
Διευκολύνσεις στο κεφάλαιο και στους επιχειρηματικούς ομίλους είναι τα προγράμματα  των «ανεξάρτητων » και «ακομμάτιστων » ψηφοδελτίων.
Μακριά από τις λαϊκές ανάγκες και έγνοιες, θέλουν μέσα από την τοπική διοίκηση, να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των λίγων και να διαχειριστούν προς όφελος του κεφαλαίου και των αστικών κομμάτων  την αντιλαϊκή πολιτική.
Ο λαός να μην πιστέψει τις Κασσάνδρες της λαϊκής ενσωμάτωσης, τα ψευδεπίγραφα επιχειρήματα τους, ότι τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και του εργαζόμενου, γενικότερα του λαού είναι κοινά.
Πως μπορεί να είναι κοινά τα συμφέροντα  των μεγάλων επιχειρηματικών συγκροτημάτων, που τα «μνημονιακά» μέτρα αποτελούν εργαλείο στα χέρια  για να αυξήσουν τα κέρδη τους, με τα συμφέροντα του εργαζομένου λαού, των  αυτοαπασχολούμενων της  πόλης και του χωριού, της λαϊκής πλειοψηφίας, που χτυπήθηκαν ανελέητα και συμπιέστηκε  το βιοτικό τους επίπεδο στα όρια της σχετικής η απόλυτης φτώχειας;
Ο λαός έχει επιλογή και μπορεί να αντισταθεί με τους αγώνες και την ψήφο του σε όλους αυτούς που απεργάζονται κλιμακούμενα σχέδια λεηλάτησης του.
Ο λαός έχει ανάγκη από δήμους και Περιφέρεια  που θα παλέψουν μαζί για μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας.
Παράλληλα μαζί για ανάκτηση όλων των απωλειών που είχε με τα «μνημόνια», μέτρα που τσάκισαν την ζωή του, να διεκδικήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, ξεπερνώντας τους παραπλανητικούς σκοπέλους  του μικρότερου κακού που πάντα φέρνουν  το μεγαλύτερο και οδηγούν τον λαό στον συμβιβασμό και την υποταγή.
Τέτοιοι συνδυασμοί είναι οι συνδυασμοί που στηρίζει το ΚΚΕ και οι συνεργαζόμενοι με αυτό δυνάμεις, οι συνδυασμοί της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Και στους 3 δήμους του νομού και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να ταράξουμε τα νερά με υπερψήφιση των συνδυασμών της  «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: