12 Μαρτίου 2019

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Γιάννη Κορομήλη


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κορομήλη Ιωάννη για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Ένας αγωνιστής της ζωής, ακούραστος, δίκαιος με όραμα και πάθος να υπερασπίζεται με την πένα του όλους τους συμπολίτες του για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων τους αλλά που πάντα τα αντιμετώπιζε με ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθητοποίηση, είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματά του. Υπήρξε εξαίρετος συνομιλητής, φίλος αλλά κυρίως εξαίρετος άνθρωπος.
Η παρουσία του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης
Ο Πρόεδρος
Ρέχας Κωνσταντίνος

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) με αφορμή την απώλεια του ιδρυτικού μέλους του οργανισμού, εκδότη της εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα», ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΟΜΗΛΗ, εκφράζει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά συλλυπητήρια.
Να είναι ελαφρό το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Σύσσωμη η διοίκηση του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του εξαίρετου εκδότη Γιάννη Κορομήλη και τους οικείους του.
Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη στην οικογένεια του εκλιπόντος Κορομήλη Ιωάννη για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.
Η αναγγελία θανάτου του εκδότη της εφημερίδος Ολύμπιο Βήμα, μας γέμισε θλίψη καθώς υπήρξε πάντα αρωγός των προσπαθειών των συνταξιούχων όλων των κλάδων και ομάδων και πάντα συνέβαλε τα μέγιστα για την επίλυση των προβλημάτων μας. Εκτός όμως της δημοσιογραφικής του ιδιότητας που με τόσο ζήλο και πάθος υπηρέτησε, υπήρξε κυρίως εξαίρετος άνθρωπος για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε.
Η παρουσία του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.



 
ΧΑΡΗΣ ΤΖΑΜΑΚΛΗΣ
Ο Γιάννης Κορομήλης υπήρξε στην πρώτη γραμμή του Περιφερειακού Τύπου και των τοπικών δρώμενων στην Πιερία. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
Έφυγε από κοντά μας ο ιδρυτής και εκδότης του «Ολύμπιου Βήματος»  Γιάννης Κορομήλης. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μακράς πορείας του στο χώρο της ενημέρωσης και του έντυπου τύπου άφησε το δικό του ιδιαίτερο αποτύπωμα και στίγμα στην κοινωνία για να τον θυμόμαστε για πάντα τόσο ως οικογενειάρχη, όσο και ως ιδιοκτήτη του «Ολύμπιου Βήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: