15 Μαρτίου 2019

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa League

Το ζευγάρι της Άρσεναλ με τη Νάπολι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα τρία που προέκυψαν από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Europa League που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στη Νιόν της Ελβετίας.
Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη νικήτρια του ισπανικού «εμφυλίου» μεταξύ Βιγιαρεάλ και Βαλένθια.
Η άλλη ομάδα του Λονδίνου, η Τσέλσι, ήταν η «τυχερή» της κλήρωσης καθώς θα αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, τη Σλάβια Πράγας, η οποία πάντως στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την πιο πετυχημένη διαχρονικά ομάδα της διοργάνωσης, την Σεβίλλη.
Η ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπενφίκα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία τρέχει αήττητο σερί 14 αγώνων στη διοργάνωση.
Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 11 Απριλίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα μετά (18/4). Στις 2 Μαΐου θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί και μία εβδομάδα αργότερα (9/5) οι επαναληπτικοί, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Μαΐου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών: 
Άρσεναλ (Αγγλία) - Νάπολι (Ιταλία)
Βιγιαρεάλ (Ισπανία) - Βαλένθια (Ισπανία)
Μπενφίκα (Πορτογαλία) - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία)
Σλάβια Πράγας (Τσεχία) - Τσέλσι (Αγγλία) 
Τα ζευγάρια των ημιτελικών: 
Άρσεναλ / Νάπολι - Βιγιαρεάλ / Βαλένθια
Μπενφίκα / Άιντραχτ - Σλάβια Πράγας - Τσέλσι 

Δεν υπάρχουν σχόλια: