3 Μαρτίου 2019

H εορταστική συνεστίαση της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας με κοπή βασιλόπιτας

Το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εορταστική συνεστίαση της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας με κοπή βασιλόπιτας, στο μεζεδοπωλείο Κατερίνης «Το αυγό του κόκορα» μετά από ανοιχτό κάλεσμα και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τη φροντίδα των υπευθύνων του καταστήματος.

Μετά τον χαιρετισμό του προέδρου Ευγένιου Παπαδόπουλου και τις ευχές μεταξύ μελών και φίλων, κατά την κοπή της βασιλόπιτας τυχερές αναδείχθηκαν η Ευαγγελία Κοφινά και η Γεωργία Πιπινά κερδίζοντας εκλεκτά βιβλία, προσφορά των βιβλιοπωλείων «Μολύβι και χαρτί» και «Μάτι».

Κατά τη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε, κληρώθηκαν πλούσια δώρα για όλα τα γούστα, από προσφορές τοπικών επαγγελματιών τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Οι καλεσμένοι μας Νίκος και Γιάννης Αμβροσιάδης ερμήνευσαν ποντιακά και παραδοσιακά τραγούδια που ενθουσίασαν τη συντροφιά.

Την εκδήλωση τίμησαν πέραν από τα τακτικά μέλη και οι δικηγόροι Κατερίνης Νίκος και Ζωή Παπανικολάου συνοδευόμενοι από τον γιο τους Ηλία-υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Ανατολικού Ολύμπου Νίκος Λαπάτσης και ο Απόστολος Λέινας-δημοσιογράφος της ειδησεογραφικής σελίδας http://lefteria.blogspot.com

Θερμές ευχαριστίες σε όλους και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά!

Με τιμή

Το Δ.Σ. της ΕΝΩ. ΣΥ. Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: