5 Μαρτίου 2019

«Χαμογελάτε επειδή έχετε δουλειά» ζητάει διευθύντρια των My Market

Μια ανακοίνωση που παραπέμπει σε εργασιακό Μεσαίωνα έγραψε περιφερειακή διευθύντρια καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market» προς τους εργαζόμενους.
Σε ένα έγγραφο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η διευθύντρια απαιτεί, μεταξύ άλλων, χαμογελαστούς εργαζόμενους «επειδή έχουν δουλειά» και «πληρώνονται στην ώρα τους, ακόμα κι αν παίρνουν 300 ευρώ».
Όμως η ανακοίνωση της διεύθυνσης δεν μένει εκεί καθώς, συνεχίζει με έναν θρασύτατο τρόπο να απευθύνεται στους εργαζόμενους σαν να είναι ιδιοκτησία της αναφέροντας πως είναι... τυχεροί που πληρώνονται στην ώρα τους - ακόμα κι αν παίρνουν 300 ευρώ- και υπονοεί πως θα πρέπει να είναι ευγνώμονες για αυτό. Χαρακτηριστικά γράφει: «Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)». 
Παράλληλα σημειώνει ανάμεσα στους λόγους για τους οποίους οι εργαζόμενοι οφείλουν να χαμογελούν, πως «οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο».
Την ίδια ώρα δεν διστάζει να απειλεί τους εργαζόμενους με έναν... «μυστικό επισκέπτη» ο οποίος αναμένεται να τους αξιολογήσει. 
Το documentonews.gr επικοινώνησε με την εταιρεία και συγκεκριμένα με τη Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του My Market Δήμητρα Δασκαλάκη, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός, το οποίο στη συνέχεια και καταδίκασε, κάνοντας λόγο για «ατυχές περιστατικό» και το απέδωσε ξεκάθαρα σε πρωτοβουλία της συγκεκριμένης υπαλλήλου, αφού όπως σημείωσε «τέτοιες κινήσεις δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία της εταιρείας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: